Mucke

 

Link

Pogled odozgo

Preporuka

Foto galerija " NOVO "Panoramska fotografija* *album Posavina**album Velika Gorica nocu** video Vukomericke gorice ** Album Kolesa i video Kolesa ** album Brno** Album Osijek * Album Prag

Velika Gorica
SLIENI TEKSTOVI

DNEVNIK

ARHIVA od 1 do 127

Iz drugih medija

12. studenog 2017.

Udruena trojka organizirani kriminal, Agrokor to nije?

Cjelokupni postupak oko Agrokora, od zakona kojim je nacionalizirana privatna tvrtka, preko izrade revizijskog izvjea pa do provoenja istrage i sudovanja, jasno ukazuje na dobro organiziranu zloinaku organizaciju koja kontrolira i usmjerava tijek postupka. Njihov cilj je, ostati prikriven u postupku pljake agrokora i dodatno si naplatiti "potraivanja" iz pljake koju su proveli. Svu proizilu tetu trebali bi platiti graani.

U prirodi sve je vrlo jednostavno, sve to kroz neto prolazi ima svoje faze. To neto to ulazi, ostaje ili izlazi. Nema etvrte opcije. Tako je sa rijekom, ulazi, odnosno tee kroz neki grad, u njemu se ponekad zadri i poplavi ga, sreom najee samo proe kroz grad, izae i tee dalje. Pri tome je nevano u kakvom agregatnom stanju izlazi. Vano je da je izala.
Drugi primjer, zastupnici ulaze u Hrvatski sabor, jako kratko se u njemu zadre i izau. Nikad se ne dogodi da bi netko ostao u saboru. Pri tome nevano da li su izali kroz vrata ili prozor, na dvije noge ili etveronoke, ili u neijoj stranjici.

Sve ovo u cijelosti je u skladu s prirodom. Svaki ulaz ima izlaz.

Meutim, Agrokor, ili ono to je od njega nastalo, "patentirao" je neto novo, neto to je u potpunosti neprirodno, protivno zdravoj pameti i pravnim normama.
Vrli revizori, preskupi savjetnici, razni strvinari, navodni vjerovnici i vladini povjerenici, izradili su izvjee iz kojeg se mogu iitati enormni dugovi. Dakle, prema izvjeu postoje dugovi, nastali temeljem isporuene robe, usluga ili zajma. Da bi dugovi bili stvarni, revizija je trebala utvrditi to se dogodilo s tom robom, uslugom, zajmom. Da li je roba moda vraena? Da li je plaena nekom kompenzacijom? Ako je roba prodana, gdje je zavrio novac?
Kod usluga treba utvrditi da li su izvrene? Da li su plaene, recimo bonovima ili nekim drugim nainom? Treba dati i odgovor za posueni novac, kredite. Novac je uao, gdje je zavrio.
Ukratko, revizija mora utvrditi za svaki ulaz, izlaz. Rezultat revizije mora biti 0 (nula). Revizija mora, navesti nepravilnosti i nezakonita postupanja. Nakon izvjea revizije nastupa DORH ili ako je u pitanju organizirani kriminal, USKOK, koje prikuplja dodatne dokaze, utvruje kaznena dijela i pokree postupke.
Iz agrokorovih izvjea jasno proizlazi da su se kaznena djela odvijala desetak godina. U tih desetak godina za kaznena djela znali su dobavljai, banke, dravne institucije, vlast, oporba i odgovorne osobe u Agrokoru. Samo ne prijavljivanje kaznenog djela, kazneno je djelo.
Znai, puno osoba organiziralo se u zloinaku organizaciju za stjecanje nezakonite koristi.
Upravo revizijsko izvjee u svom izlaznom dijelu mora navesti osobe koje su imale, tu nezakonitu korist. Novac ostavlja trag.

Dravno odvjetnitvo i pravosue, prihvatili su kvazi reviziju i pokrenuli postupke protiv jedne osobe, biveg vlasnika Ivice Todoria, koji im je nedostupan. Njegove rukovoditelje pustili su da se brane sa slobode. Oni nisu nita znali? DORH im vjeruje.

I na kraju neto za ne povjerovati, za nae pravosue, pljaka Agrokora nije organizirani kriminal, nije predmet specijaliziranoga USKOK-a ve ga vodi DORH. Po definiciji, ako se organiziraju vie od tri osobe za provoenje kriminalnih radnji, te radnje nazivaju se organizirani kriminal. Znai nema organiziranog kriminala, nedostupni Todori jedini krivac. Nema novca, nema robe, ima dugova. Vlasnik Agrokora je drava. I tko e dugove platiti?

Nastavite citati

Tag: agrokor

Komentiraj

Ispis
 • Zna da sam počeo razmiljati da li sam i ja sam umočen u ovu igru oko Agrokora U jedno sam siguran a to je da ču morati jedan dio troka i ja platiti htio ili ne htio.Tu je zato onaj lopov haneković koji će mi uzeti za dravu a veči dio normalno za sebe.

  POBRO, 20.11.2017. 11:47:39
 • bili bi mi jako sretni da trebamo platiti samo pljačku agrokora. Imamo mi tu, recimo, autoceste. one su isto tako rupe bez dna, u njih smo također umočeni protiv svoje volje i plaćamo pljačku koja je izvrena u vrijeme gradnje i pljačku koja jo uvijek traje. upravo neki dan su opet ugovorili novi kredit za autoceste i jo se pohvalili kako su ga dobili po niskim kamatama. sramota. autoceste su rađene uz obećanje da se budu same otplačivale.

  Ivan, 20.11.2017. 20:10:52
 • Komentara(2)
  10. kolovoza 2017.

  Vlada treba sluiti graanima

  Na poetku elim odmah naglasiti da trenutna vlada nije vlada hrvatskih graana. Ova vlada micanjem Mosta i kupovanjem zamjena u cijelosti je pod kontrolom interesnih skupina a to se oituje u postupcima vlade i stanju u dravi. Isto tako, novi izbori bez izmjene zakona o izborima, nemaju smisla. Interesne skupine stvorile su takve zakone da bez problema manipuliraju izbornim postupkom i omoguuju svojim kandidatima pobjede.

  to su manji porezi i davanja dravi, drava je bolja. Troenje poreznih prihoda mora biti strogo kontrolirano.
  Izvrna vlast ne smije raspolagati novcem van prorauna usvojenog u parlamentu. Kod nas to nije sluaj i vlast
  umjesto reforma, racionalizacija i napretka, bira uvoenje haraa.
  Uvoenje poreza, bio on novi ili modeficirani stari, u vremenu preko dvadeset i dvije godine nakon rata
  i uspostave samostalne drave, trebalo bi jako, stvarno jako dobro obrazloiti. Dakle, za pretpostaviti je da je drava
  u proteklom vremenu, uglavnom sanirala tete od rata, ustrojila dravnu upravu na svim razinama, da je ojaala
  gospodarstvo. Da drava ima neovisno pravosue, neovisno dravno odvjetnitvo, sposobnu policiju, modernu vojsku.
  S tom pretpostavkom, dakle ureenom dravom, porezna optereenja trebala bi biti manja.

  Meutim, situacija u dravi suprotna je od oekivanja. Dravni aparat je ogroman, trom, nesposoban, skup. Pravosue,
  dravno odvjetnitvo i policija su politizirani, rade po narudbi politike i interesnih skupina. Vojska u rasulu.
  Nema osnova demokracije. Vlast nema oporbu.
  Ova vlada sastavljana je dva puta, prvi partneri u vladi, Most, izbaeni su iz vlade jer su mislili da imaju pravo na miljenje.
  Prevarili su se. Zamijenjeni su otpadom iz, onog to je trebala biti oporba. Sav taj otpad plaen je novcem poreznih obveznika, da die ruke na tetu, tih, poreznih obveznika.

  Veliki novac vlada je dala za glas ovjeka koji ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ivi u etrdesetim godinama prolog stoljea, za dom je spreman. Po njegovoj elji vlada je uplatila novac zahercegovake umirovljenike. Ti navodni umirovljenici, ono to je sigurno, glasaju za HDZ i siju nevjerojatnu mrnju, kojom tete upravo graanima Hrvatske koja ih plaa. Ono to nije sigurno, njihov je stvarni doprinos RH.
  Nije sve plaeno novcem, neto je plaeno uslugama. Uslugama pravosua. Zastupnik, kokoar, koji je izaao iz SDP-a
  jer se tereti da je krao iz dravnog prorauna, odluio je o sudbini Hrvatske. O njegovom glasu ovisilo je, novi izbori ili ova, plaenika vlada. Izabraoje vladu koja moe utjecati na pravosue.
  Pozicija je svjesna da puno grijei, sve te svoje grijehe oprostiti e im katolika crkva. Stoga Vlada crkvi poklanja vilu.
  Dok opozicija, koja bi se trebala baviti i ispravljati pogreke i grijehe pozicije, postoji samo na papiru. U stvarnosti,
  opozicije nema. Postoji pozicija i skupo plaeni statisti koji glume opoziciju. Ti statisti svake etiri godine izlaze na
  izbore i onda odrade za sponzore predstavu.
  Na prolim izborima veliku rolu odigrao je Zoran Milanovi. Prije izbora velike izglede za pobjedu imala je ljevica koju
  je Milanovi vodio. Sponzori, odnosno interesne skupine, ocijenile su da je daleko lake manipulirati desnicom, gdje
  veliku ulogu u manipulaciji ima crkva, pa su traili od Milanovia da izgubi izbore.
  Milanovi se je briljantno zamjerio svim susjedima, napriao nebuloza, osramotio svoju stranku, partnere i, izgubio izbore.
  A da bi birai zaboravili hdezeovog brojaa i Ininig spavaa, Karamarka, stvarno je trebaoogaditi ljevicu.
  Uspio je. Otvorio je svoje trgovako drutvo i od sponzora naplauje za odraene poslove. Sada ivi po svojoj mjeri,
  ne radi a prima novac.

  Ovakvo je, u kratkim crtama opisano, stanje u hrvatskoj. I sada anemini premijer, koji po teini eli stii svog idola,
  eksa, eli uvesti porez na nekretnine. Potreban mu je novac da bi sponzori mogli ivjeti na visokoj nozi.
  Todorievi dugovi, dugovi njegovih javnih i tajnih partnera dolaze na naplatu. Treba kupiti Inu i spasiti Molove
  hrvatske partnere od propasti. Treba zaposliti jo dravne birokracije, treba platiti dugove opljakanih autocesta.
  A tu je i ministar Krstievi, on za svoje sponzore eli osigurati obilne provizije od kupnje ratnog zrakoplovstva,
  ureenja vojarni, mobilizacije regruta.

  Zato premjer oprata neopozivu ostavku i neopozivoministra vraa u vladu?
  Krstievi za sebe tvrdi da je prvenstveno vojnik, iako je iz vojske neasno otputen.Kao ministar prestraio sepoara padao neopozivu ostavku. Neopozivu ostavku, neopozivo je povukao kada je poar ugaen.
  Jedna od bitnih osobina ove vlade je manjak suosjeanja, empatije prema graanima u ije ime vladaju. Jebe se njima to se graani masovno iseljavaju, to ih pljakaju banke, javni biljenici, fine, sudovi, poslodavci...

  Prema rijeima buci, buci premijera, on e predloiti odgodu provedbe pljake. Dakle ne odustaju. Nita se ne mijenja, ovo je samo trik. Sada e se angairati razni kvazi strunjaci koji e pokuati zbuniti graane, dobiti na vremenui omoguili provedbu pljake.

  Stoga,nemamo od koga oekivati pomo, trebamo se sami organizirati i rei ne pljaki. Ako trebate novac,
  izvrite reforme, reorganizacije. Smanjite poreze, stimulirajte proizvodnju, osigurajte konkurentnost, zaustavite iseljavanje.


  Nastavite citati

  Tag: porez

  Komentiraj

  Ispis
  Komentara(0)
  18. travnja 2017.

  Plenkovi, ovjek od slame

  Hrvatska kao drava je propala. Ima vladu koja ne moe organizirati samu sebe. Kradu se dnevnice, kradu se tableti, krade se jo puno toga ali se sve ne zna. Dravno odvjetnitvo i policija ne smiju niti su sposobni rijeiti te sitne krae unutar vlade.
  Takva nesposobna Vlada, velike krae, poput Agrokora, rjeava na nain da nacionalizira tvrtku kako bi prikrila kriminal i dravnim novcem osigurava kontinuitet pljake.
  Vlada je ula u Agrokor a da nije pitala, gdje je novac? Gdje je greka u organizaciji? Gdje su rupe za odljev novca? Ona je sprijeila vjerovnike i dobavljae, kojima je koncern duan, da uvedu prinudnu upravu i pokuaju vratiti dugove. Dobavljai i vjerovnici imaju nekoliko milijardi razloga rijeiti problem uvoenjem svojih kriznih uprava.
  Agrokor ima svoje offshore tvrtke, u Nizozemskoj i tko zna gdje jo. Te, offshore tvrtke osnivaju se upravo zbog varanja matine drave i njenih poreza. Preko tih offshore agrokora, interesne skupine su krale novac, koji sada drava treba nadoknaditi. Vlada, umjesto da istrai poslovanje takve tvrtke, eli raspustiti takozvani "porezni uskok" koji je specijaliziran upravo za takve istrage
  Pored toga, Todori se povukao iz upravljanje Agrokorom i na njegovo mjesto vlada je postavila svog Povjerenika. I sada to se promijenilo u upravljanju? Nita. Interesne skupine upravljale su Agrokorom preko Todoria, sada upravljaju preko povjerenika.

  Zanimljiv je nain rjeavanja krize u agrokoru. Povjerenik se hvali da su se dogovorili s dobavljaima, koji su napunili police u trgovinama.
  Da li su oni svjesni da se trgovina, prvenstveno, temelji na kupcima?
  Ima li povjerenik studiju prema kojoj je vidljivo da e se kupci vratiti, a roba prodati. Pored toga, konzum u velikom dijelu prodaje pokvarljivu robu. to znai ako se ne proda u roku, roba se mora unititi.
  I sada ono najvanije, Konzum nije mogao pozitivno poslovati niti prije krize, s krizom i negativnom propagandom, za oekivati je da e dodatno izgubiti kupce.
  Ova situacija slikovito se moe prikazati kao, mrtvom konju daju vitamine i peniciline.
  Zamiljam si "strunjaka" koji je uao u ovu tragikomediju, kako mrtvom konju daje umjetno disanje. Onako, usta na usta.
  Da se prije mislilo, konju bi se odstranili izumrli organi, pa bi se tek onda pokualo reanimirati organe koji jo daju znakove ivota. Ovako e se metastaze proiriti po itavom organizmu, pa i na druge organizme, dobavljae.

  Interesne skupine napisale su zakon "lex agrokor" ali su, isto tako postavili premijera, vladu, pola sabora i pravosua.
  Propada Petrokemija u veinskom dravnom vlasnitvu, u Ini kaos, zranom lukom upravlja Offshore tvrtka, kreditima se plaaju dugovi u zdravstvu. Poveane su cestarine, uvode se novi porezi. Mladi odlaze iz zemlje u potrazi za poslom, boljim ivotom.
  Guve na granici jasni su znak da se Europska Unija eli zatititi od kriminala i bezakonja koji vlada u Hrvatskoj.
  Sve ovo navedeno jasno upuuje na zakljuak da hrvatskom vladaju interesne skupine. Te interesne skupine upravljaju dravom i svime to donosi profit.
  Plenkovi je njihov ovjek od slame. Dovoljno narcisoidan da za malo lane slave proda svoje dostojanstvo, proda svoju dravu koju bi trebao voditi i u koju se kune.
  No, nije samo Predsjednik vlade u slubi crnog novca, uz njega vragu slue i ostali bitni imbenici drave iz sabora, pravosua, crkve...
  Od devedesetih do sada interesne skupine ule su u svaku poru drave i sada su na vrhuncu moi. Problem je to su previe cijedili tvrtke, institucije i dravu pa je novca sve manje a apetiti su sve vei.
  Iz ovih nekoliko primjera jasno je da Hrvatska ima veliki problem. Taj problem trebaju rijeiti graani, nikako politiari. Politiari su sluge zla.
  Poetkom devedesetih godina, kada je ova Hrvatska nastajala, trebalo je napraviti lustraciju. Trebalo je maknuti iz politikog i javnog ivota sve one koji su vladali u komunizmu. Trebalo je i procesuirati sve koji su se ogrijeili o zakone i ljudska prava.
  Umjesto lustracije, ti koji su trebali biti maknuti iz politike, svoje iskustvo iskoristili su u stvaranju ovoga to sada imamo.
  Stoga, ve sada na izborima, ne smijemo glasati za ikojeg politiara, bilo koje stranke koja je obnaala vlast u vremenu od devedesetih do sada. Ti ljudi doveli su nas u propast, oni nas pljakaju, raseljavaju, poniavaju.
  Potrebni su nam ljudi koji e predstavljati graane, raditi u interesu graana.
  Nastavite citati

  Tag: agrokor

  Komentiraj

  Ispis
 • Iznenadio me Plenković.Smatrao sam ga potenijim i odlučnijim.Očito je duan ovima oko sebe.Odavno sam rekao da je pokojni Tuđman glavni krivac za ovakvo stanje u dravi.On je i glavni zasluni za stvaranje slobodne Hrvatske,pa prema tome je jedini koji je trebao usmjerti razvoj Hrvatskena potenim odnosima.Sada je ono stanje 200 bogatih familija izostalo je potenih.Nepotenje je uzelo previe maha i ne vidim mu kraja.Naalost od potenog rada i uz dobro znanje moe skromno preiveti.Jo uvijek u saboru ima dosta onih koji se nisu okuali to znači pljunuti u aku i zaraditi kunu.Dok se to ne izmjeni neće biti bolje.

  pobro, 19.4.2017. 17:47:58
 • Tuđmanovih 200 bogatih familija, u stvari su interesne skupine. I sam Tuđman bio je dio tih 200 familija, odnosno interesnih skupina koji su opljačkali hrvatsku.
  U ovih 20 i neto godina interesne skupine su uspjele staviti sve pod svoju kontrolu, pravosuđe, dravno odvjetnitvo, vladu, dio parlamenta... Poznato je da je oteto, prokleto. Tako smo sada u fazi da opljačkane drutvene firme počinju propadati i stvarati gubitke, to znači, interesne skupine ostaju bez prihoda. Manjak prihoda nadoknađuju izravno iz buđeta. Primjer Agrokor i Ina koju ele otkupiti.
  Plenki je stvarno razočarao, poslije dua fantastiko, Karamarko & Milanović on je izgledao kao supermen. Vrijeme je pokazalo, isto sranje, drugo pakovanje.
  Ako razmislimo, on je idealan izbor za Interesne skupine. Opet su dobile slugu pokornog koji se ne opterećuje razmiljanjem.

  Ivan, 19.4.2017. 18:12:05
 • Komentara(2)

  ARHIVA

  *Komentara(2)
 • Vlada treba sluiti graanima
 • *Komentara(0)
 • Plenkovi, ovjek od slame
 • *Komentara(2)
 • Meunarodni cirkus Franjo Tuman
 • *Komentara(1)
  *Komentara(1)
 • Da li drava daje dozvolu za varanje?
 • *Komentara(2)
 • Javno privatni kriminal
 • *Komentara(0)
 • I sada ti zvidi
 • *Komentara(4)
  *Komentara(0)
  *Komentara(2)
 • Karamarko provodi dravni udar
 • *Komentara(1)
  *Komentara(4)
  *Komentara(6)
 • Stipe Petrina: Hrvatska nije pravna Drava
 • *Komentara(1)
 • Lane radne nesposobnosti
 • *Komentara(4)
 • Tko stoji iza koga?
 • *Komentara(0)
 • Recimo lopovima, lopovi
 • *Komentara(0)
 • Mostom iz ikare i močvare
 • *Komentara(0)
  *Komentara(2)
 • Prag, tak imam te rad
 • *Komentara(0)
 • Slovaka, srdana i lijepa
 • *Komentara(0)
 • Dobit strancima, rizik domaima
 • *Komentara(2)
  *Komentara(3)
 • Stranke za predsjednika RH
 • *Komentara(2)
  *Komentara(1)
  *Komentara(3)
 • Vladin prilog korupciji
 • *Komentara(0)
  *Komentara(1)
 • Fiskalne blagajne zaobile Hrvatske autoceste
 • *Komentara(0)
 • Jesmo li sigurni s naim pravosuem?
 • *Komentara(0)
 • Svjedok vraa DORH-u dug
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Poslodavac kupio radnicko vijece za 1000 kuna
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Jadranka, Hrvatska ovčarka bez rodovnika
 • *Komentara(0)
 • Vladu raspustiti, sabor na čekanje
 • *Komentara(0)
 • Republika Hrvatska izgubila spor
 • *Komentara(0)
 • U ime Bajića, sina i duha kriminalnoga
 • *Komentara(0)
 • pijun nema domovinu
 • *Komentara(0)
 • Smradovi
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Heviz, svjetska atrakcija u naem susjedstvu
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Spasimo graevinsku mafiju
 • *Komentara(1)
 • I nerad je nekome koristan rad
 • *Komentara(0)
 • Korupcija i koalicija seljaina
 • *Komentara(0)
 • Vladu poslati u bordel na specijalizaciju
 • *Komentara(0)
 • Kosor nominirati za Oskara
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Terorista Kaljmeta
 • *Komentara(0)
 • Stotinu puta ponovljena la postane istina
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Povjerenstvo za očuvanje digniteta korupcije
 • *Komentara(1)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • ISO norme u slubi kriminala, mita i korupcije
 • *Komentara(1)
  *Komentara(1)
 • Pravosue kao kooperant u obiteljskom biznisu
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Ljudska prava i kurvini sinovi
 • *Komentara(0)
 • Anketa: Izbori za Predsjednika RH
 • *Komentara(2)
  *Komentara(0)
 • Izlaz iz recesije i Svinjska upala plua
 • *Komentara(0)
 • Odgovornost za dezorganizaciju
 • *Komentara(0)
 • Gdje su suzane, poltroni i podrepne muhe?
 • *Komentara(0)
 • Progutati e nas tama, pokrenimo se
 • *Komentara(0)
 • Kampiranje na Balatonu
 • *Komentara(0)
 • Konano smjenjen graditelj terminala od karata
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • DORH i policija sponzori izbora
 • *Komentara(0)
 • Hrvatske ceste napustili izvoditelji
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Sudska presuda u ime mafije?
 • *Komentara(0)
 • Korupcija to nisam ja, to je Ivina politika
 • *Komentara(0)
 • Zlostavljanje u gruntovnici
 • *Komentara(0)
 • Radijatore u Zagrebu ohladili HEP-ovi audiji
 • *Komentara(0)
 • Jesu li zagrebani onje?
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Da li je Mesievo odlikovanje eksa crni humor?
 • *Komentara(0)
 • Balkanski politiari
 • *Komentara(0)
 • Boi i Nova godina!
 • *Komentara(0)
 • Naeta je Banda lopovska
 • *Komentara(0)
 • Vlada u banani
 • *Komentara(0)
 • Bojkotirajmo: HT, Inu, Kra, Agrokor, Zabu...
 • *Komentara(0)
 • Jurieva izjava: "za anale politike gluposti"
 • *Komentara(0)
 • Hrvatska bankrotirala
 • *Komentara(0)
 • Stegnite vi svoj remen bando LOPOVSKA
 • *Komentara(2)
 • Moe li recesija zahvatiti Hrvatsku?
 • *Komentara(0)
 • Zbog vladine bulimije, anoreksiari na dijetu
 • *Komentara(0)
 • The Washington Times: Hrvatska u kaosu!
 • *Komentara(0)
 • Depolitizacija ili dekriminalizacija?
 • *Komentara(0)
 • Motiv za zloin Ivane Hodak i Ive Pukani
 • *Komentara(0)
 • Mafija upravlja trgovakim drutvima?
 • *Komentara(0)
 • Tko to drma zranom lukom
 • *Komentara(0)
 • Jesu li samo Lovrin i Ronevi nesposobni?
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Putniki terminal od suhog zlata
 • *Komentara(4)
 • Zagi nam je u Bekoj gajbi
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Treba li se zbog Indeksa oprostiti od Bajia?
 • *Komentara(1)
  *Komentara(2)
 • Barroso i Mesi; Vlada je zakazala
 • *Komentara(0)
 • Anketa: Dali je Todori najjeftiniji?
 • *Komentara(0)
 • Smije li se narod varati?
 • *Komentara(0)
 • Predsjednik suda, ogledalo pravosua
 • *Komentara(2)
 • Na internet mobitelom
 • *Komentara(0)

  Izradio Ivan Hrvaeia, 2007