Home

Datum: 08.05.2009

Gradani znaju, zna i DORH! Dijela govore, policija šuti!


Milan Bandic u ime SDP-a, a u svoju i partijsku korist, vec nekoliko mandata vlada Zagrebom. Ta vladavina daleko je od demokracije. Protkana je bezbrojnim aferama koje su rezultirale bezbrojnim prijavama policiji i državnom odvjetništvu. Nažalost ne i pravomocnim sudskim presudama. Bandic i njegova kamarila uživaju u slobodi i da apsurd bude potpun, sudjeluju u izbornoj utrci za novi mandat. Jedna od “specijalnosti” bandicista je uštimavanje poslova prijateljima, kumovima i pratiskim puncima.

Ovih dana, kao odgovor na Bandiceve reklamne slogane, pojavili su se plakati koji su poštenjacinu Bandica razljutili. Jadan i nevin, “neopravdano” optužen Bandic je porucio “Necu odgovoriti na uvrede”. Nije jasno što Mile smatra uvredom? Pa kum je dobio poslove uredenja “zlatnog” zahoda, paviljona i drugih umjetnickih poslova koji se po cijeni moraju svrstati u unikate. Možda je problem što nisu samo kumovi dobili poslove, dobio je i Horvatincic.

To da Mile nece uzvratiti javno, tocno je. Ali se može ocekivati napad od davno kupljenih: holjevki, rožica, kovacevoca, tojcica...
Ne znam tko stoji iza ovih reklamnih panoa ali nije me ni briga. Do suza sam se nasmijao. Inace ova lokalna izborna utrka, za mene je otužna, neiteresantna i iritantna. Zbog ne ucinkovite pravne države ovo više lici na izbore za lokalne šefove mafije i njihove organizirane skupine, partije. Ima i izuzetaka ali ih je teško prepoznati. Organizirane skupine dobro su organizirale razne “nezavisne” liste koje trebaju pomoci grabinacelnicima da pljackaju gradane. Pored toga, izbore nece odluciti gradani vec pokojni i uvezeni BH biraci.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)