Home

Datum: 20.04.2021 08:42:47

Lokalni izbori - Zagrebačka županija


Osim što smo vidjeli radove koji se ne izvode, mogli smo vidjeti kako žive Kožićevi stanovnici u mjestima dvadesetak kilometra udaljenih od Zagreba a desetak od Velike Gorice.
Ne bi rekao da sam vidio niti jednu vilu, nisam vidio niti jedan veći proizvodni pogon. Vidio sam sudeći po objektima stanovanja, siromašno stanovništvo.
Dosta ima drvenih kuća izgrađenih u 19 stoljeću, u kojima se još živi. Puno kuća nije dovršeno, nemaju fasade. Dosta ih je staro i trebaju renoviranje.

Istovremeno, ima jako puno neobrađenog zemljišta.
Ono što posebno boli, nema stanovnika. Kroz naselja smo prošli u subotu oko podne ljudi na ulicama i dvorištima skoro da nije bilo.

Nakon Turopolja, evo nas u Posavini, područje općine Orle. Ovdje se ne izvode radovi, asfalt nije oštećen ali nedostaje pola ceste. Na cesti širine jedne trake obavlja se dvosmjeran promet. Vožnja tom cestom je opasna, a mimoilaženje i pretjecanje prava avantura.
Ako cesta, život znači onda, u ovom dijelu Posavine za Kožića i HDZ nema života.

Da, to je dio Zagrebačke županije, viđeno očima kamere, bez fotošopa i laži.
I to bi bio kratki odgovor za mr. sc. Stjepana Kožić i HDZ od jednog "stanovnika". Iskreno se nadam da će Kožićevi dragi stanovnici na izborima zaokružiti onog tko je stručan, iskren, vrijedan i pošten. Kožić to nije.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)