Home

Datum: 25.05.2019

Izađimo na izbore, spriječimo fašizam


Strah me je. Hrvatska u kojoj živim, polako preuzimaju fašisti, nacionalisti. Vlast kontroliraju kriminalne skupine koje su otele sva vrijedna državna dobra i ljudi u crnim mantijama s zlatnim križevima oko vrata. U daljnjem tekstu kriminalci. Njihov je cilj uvesti apsolutnu vlast, diktaturu. Svoje ciljeve postižu mobilizacijom građana nacionalističkim tezama, mi smo hrvati nad ljudi.
Dio građana prihvatio je te bljuzgarije i po diktatima kriminalaca hodaju za život, za dom su spremni i sl. Vlast, koju kontroliraju kriminalci, ne poduzima ništa da bi spriječila nacionalistička divljanja već polako jača vojsku i policiju, stvara paravojsku od lažnih branitelja, priprema i provodi izborne prijevare, kontrolira medije i td. Građani im masovno bježe iz države što ne sprečavaju već uvoze radnike.
Rezultat svega je najsiromašnija država u EU, koja ustvari i nije u EU. Da, Hrvatska je članica EU ali ne punopravna. S postojećim graničnim režimom samo je pelena na guzici Europe. No, za to nije kriva europa nego oni koji vladaju u hrvatskoj. Njihov i je cilj izolirana, zaostala država.
Ako pogledamo povijest, fašizam ratovi, bijeda i stradanja upravo su počeli na taj način.
Stoga, spriječimo diktaturu, izađimo na izbore i pokažimo da nismo sluge kriminalaca, već da smo osobe koje misle svojom glavom i koje žele živjeti i raditi u miru i ljubavi. Zaokružimo one koji su pokazali da žele raditi za dobrobit svih građa, koji poštuju građane i zakone ove države.
Ja sam se u tom smislu opredijelio.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)