Home

Datum: 17.08.2018

Može li se organizirana kriminalna država promjeniti demokratskim metodama i pravnim sistemom?


Kada nam ljudi umiru na ulicama, a građani masovno odlaze u druge države, kriminalci vladaju gradovima i županijama, parlamentarna većina ovisi o osobama osumnjičenim za kaznena dijela, pravosuđe ne sankcionira korupciju i kriminal, građani nemaju državu. Državu imaju kriminalci.

Od početka devedesetih godina, interesne skupine organizirano otimaju društveno vlasništvo građana, što obrazlažu stvaranjem pravednijeg društva.
Vrijeme je pokazalo da je to bila velika prijevara i još veća pljačka imovine građana.
Sva vrijedna društvena imovina je privatizirana, a ono što nije privatizirano, kao državno eksploatirale su interesne skupine.
Kroz vrijeme interesne skupine zgrću  ogroman novac a s njime i moć. Organiziraju se, te stvaraju "državu" koja izgleda kao država, ima sve propisane akte i institucije kao demokratska država, ali ne služi građanima, već organiziranim skupinama.
Interesne skupine upravljaju vladom, vlada upravlja glasačkom mašinerijom u parlamentu.
Takva vlada sa svojom glasačkom mašinerijom donosi zakone u korist interesnih skupina.
Interesne skupine imaju svoje ljude u pravosuđu i državnom odvjetništvu, svoje suce, državne odvjetnike...
Svi navedeni drže se zakona kada je zakon u skladu s interesom skupina, a ako zakon nije u interesu skupina, institucije ga prilagode da bude kako njima paše..


HRVATSKE AUTOCESTE -zločin bez kazne
Mafija ima svoje "branitelje", koji su iznad zakona i pod domoljubljem mogu, ako treba, nekažnjeno prijetiti ubojstvom, nezakonito podizati šatore i uživati u diskriminirajućim povlasticama.
Imaju svoje spavaće u svim strankama, sindikatima, udrugama. Potrebno je samo nazvati i ti spavaći će razarati udruge iznutra. To se sada događa Mostu i SDP-u. To se dogodilo HNS-u, liberalima i mnogim drugim strankama i građanskim udrugama.

I sada se nameće pitanje, kako promijeniti stanje u državi? Kome vjerovati.
Dokazano nemamo pravnu državu, ne možemo vjerovati institucijama.
Ne možemo vjerovati političkim strankama, sindikatima, braniteljskim udrugama...
Kako se onda organizirati i pružati otpor koji bi doveo do promjena u društvu?
Uz ovako organizirane kriminalne skupine i preveliki broj kvarnih, nas građana, koji bi se prodali za kunu crnom vragu, nema demokratskih i legalnih rješenja. Sve demokratsko i legalno ugušiti će zakoni i institucije koje su u službi nelegalnih.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)