Home

Datum: 25.06.2018

Bozanić: Ljubav prema Hrvatskoj pokazat ćete tako da ostanete ovdje


Nakon što se iz Hrvatske iselilo stanovnika za veličinu jedne županije, konačno se javio i zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić. On, onako u rukavicama kaže:

Stječe se dojam da se sustavno promiče ruganje Domovini s pozivima da je se napusti.
Može i mora se poboljšavati i jačati u korist čovjeka, u dijalogu i suradnji između nositelja vlasti i građana, zauzimanjem, umnošću, poštivanjem zakonitosti i hrabrošću, a ponajviše moralnom ispravnošću.
izvor:Večernji list

Kardinalu Bozaniću, da li se može voljeti država u kojoj se većinu građana ponižava, diskriminira, iskorištava? Gdje vlada korupcija i nejednakost. Državu u kojoj pravosuđe radi za povlaštene. U državi gdje su previsoki porezi premale plaće. Gdje se do posla može doći uglavnom preko političke veze. Gdje se lijeći samo one koji imaju novaca. Gdje država plaća nerazumno puno milijuna vašoj crkvi. Gdje crkveni "dostojanstvenici" žive u zlatu i mramoru a istovremeno kod vjernika nemaju autoritet.
Autoritet želite dobiti promjenom zakona. Pa, vjernici, da vam vjeruju ne bi trebali zakon da ne rade nedjeljom ili da vjernice ne bi radile abortuse.
Jedna od crkva u Velikoj Gorici
Bozaniću, pokažite na svom primjeru kako se voli Hrvatska, odrecite se novca i privilegija koje vam, ne Hrvatska, već njeni građani moraju davati, bavite se vjerom a ne uplitanjem u državu. Sredite svoje ljubitelje fašista i male djece...
Založite se za pravedno društvo, bez krađa, prijevara, ucjena, što je svakako u skladu s vašim svetim pismom. Shvatite da je u hrvatskoj ostalo osjetno manje stanovnika koji će morati još više izdvajati da bi se zadovoljili političari, paraziti a i svećenici. Koliko je poznato, nitko od navedenih nije, niti namjerava otići. Oni imaju razloga voljeti državu.
Kada država bude u službi svojih građana, biti će voljena i građani će rado živjeti i raditi u njoj.
Trenutno Hrvatsku jako vole i u nju se kunu, upravo oni koji imaju privilegije, koji ju kradu i iskorištavaju.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)