Home

Datum: 23.07.2015

Prag, tak imam te rad


AutokampKako da putnik stavi naslov na blog za Češki glavni grad, Prag, a da ne bude kopija nečeg već poznatoga. Odlučio sam se za naslov koji mi nekako odgovara po onom što trenutno osjećam.
Svima je poznato da je taj grad lijep, prepun znamenitosti, bogate povijesti i svijetle budućnosti. Sve to navedeno "krivo" je za bezbroj turista koji se slijevaju svakodnevno u njega.
Ovih dana i sam sam bio žrtva praškog šarma.
Vltava Putovanje kamperom po Češkoj dovelo me i do Praga. Smjestio sam se u jednom od mnogo kampva u blizini grada. Ovaj koji mi je odabrao gps - uređaj bio je uz rijeku Vltavu, nekih osam kilometra od povijesnog dijela Praga. Kamp ima sve potrebno za kampiranje i nalazi se uz tramvajsku prugu ali i uz biciklističku stazu. Karte za tramvaj i potrebne informacije mogu se dobiti na recepciji kampa.
Za odlazak do grada odabrao sam bicikl. Po označenim biciklističkim stazama, slijedeći tok Vltave bez problema sam došao u, za turiste zanimljiv dio grada. Treba svakako napomenuti da se Prag i biciklisti vole.
O kako volim bicikl, s njim se svugdje osjećam kao doma.U Pragu skoro da nije postojala šansa da se izgubim. Vltava je dovoljno velika i idealna kao orjentir. I nisam se izgubio. Ponosan sam na sebe
Autokamp

A gdje me odveo bicikl može se vidjeti ovdje.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)