Home

Datum: 03.12.2008

Vlada u banani


Posljednji događaji u Hrvatskoj uzrokovali su dosta problema Vladi. Neki tamo surferi obukli su premijera u uniformu, te su osnovali grupa Kladim se da ću naći 5000 facebookera koji ne vole Sanadera!. I to još nije sve, organiziraju prosvjed Stegnite vi svoj remen bando LOPOVSKA!

Pokušaj velikeoga vođe i njegovih podređenih da srede neposlušne silom, neslavno je završio po njih. Javno su morali priznati da su pogriješili i morali su se ispričati. Pogledajmo kakvo je stanje u Banskim dvorima. Dvore je posjetio Bijesprvi svojom kamerom. Pogledajmo njegov prilog pod nazivom: BANDO NESPOSOBNA ŠTO HAPSITE SURFERE, MORAT CU DAT OSTAVKU


Nakon ovog priloga još samo da podsjetim da smo svi pozvani na prosvjed


Stegnite vi svoj remen bando lopovska

u petak 5.12.2008. godine u 18. satiZa više informacija ovdje ili na Facebooku.


Stegnite vi svoj remen bando lopovska

Što pišu o prosvjedu:

4. prosinac 2008. godine
Akcija Facebookovih članova došla je do svog vrhunca: na glavnim trgovima Zagreba, Rijeke, Splita, Požege, Zadra i Osijeka u petak u 18 sati organiziran je prosvjed protiv Sanadera i vladajuće politike.
U obavijesti medijima objavljenom na Facebookovim stranicama te skupine organizatori tvrde da je prosvjed isključivo građanska inicijativa i da se ograđuju od pokušaja politizacije skupa i povezivanja s bilo kojom političkom strankom.

Građane pozivaju da na "mirnom" i "uljudnom" skupu iskoriste ustavno pravo na slobodu govora i javnog okupljanja kako bi zajedno rekli političarima: "Izabrani ste da radite za dobrobit svih nas, da nam sutrašnjica bude bolja od današnjice."

Na prosvjedima u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Osijeku i Požegi bit će priređeni glazbeni nastupi, održani govori i pročitani zahtjevi Hrvatskom saboru koje je, kako tvrde, na Facebooku podržalo više od 60.000 građana, rekao je Jakša Matovinović, jedan od organizatora grupe.

Među 20-ak zahtjeva su i oni za revizijom privatizacije, oštrim suočavanjem s mafijom i organiziranim kriminalom, smanjenjem cijena osnovnih potrepština, oporezivanjem luksuza, manjim porezima na hranu i otkrivanjem afera bez zataškavanja.
Bussines.hrNajupečatljivija scena iz filma ‘Hitler: konačni pad’ predložak je bezbrojnim parodijama. Jednu su, sada, dobili i Hrvati

ZAGREB - Parodija s Hitlerom postavljenim u ulogu hrvatskog premijera koji bijesni zbog slučaja Facebook tek je jedna u nizu stotina sličnih parodija koje još od nastanka filma o padu Hitlera kruže internetom i manje ili više uspješno zabavljaju one koji ih gledaju.

Za svaku od tih parodija koristi se identičan segment filma Der Untergang (kod nas je naslov preveden s Hitler: konačni pad), onaj u kojem Bruno Ganz izrazito uvjerljivom glumom utjelovljuje Hitlera u trenucima kada se on suočava s realnošću te spoznaje kako je izgubio rat. Kada izgubi i posljednju nadu, obuzima ga bijes koji se najprije manifestira optužbama najbliskijih suradnika za nesposobnost, a kasnije i sažaljenjem samog sebe te priznanjem vlastite krivnje.
Večerrnji list

Ovo svakako treba poslušati Zadarske policijske laži

.


E mail

Komentiraj

Ispis
Komentara(0)