Home
Tuđmanovih 200 bogatih familija, u stvari su interesne skupine. I sam Tuđman bio je dio tih 200 familija, odnosno interesnih skupina koji su opljačkali hrvatsku.
U ovih 20 i nešto godina interesne skupine su uspjele staviti sve pod svoju kontrolu, pravosuđe, državno odvjetništvo, vladu, dio parlamenta... Poznato je da je oteto, prokleto. Tako smo sada u fazi da opljačkane društvene firme počinju propadati i stvarati gubitke, što znači, interesne skupine ostaju bez prihoda. Manjak prihoda nadoknađuju izravno iz buđeta. Primjer Agrokor i Ina koju žele otkupiti.
Plenki je stvarno razočarao, poslije dua fantastiko, Karamarko & Milanović on je izgledao kao supermen. Vrijeme je pokazalo, isto sranje, drugo pakovanje.
Ako razmislimo, on je idealan izbor za Interesne skupine. Opet su dobile slugu pokornog koji se ne opterećuje razmišljanjem.
Poruka:
Ivan, 19.4.2017. 18:12:05
Iznenadio me Plenković.Smatrao sam ga poštenijim i odlučnijim.Očito je dužan ovima oko sebe.Odavno sam rekao da je pokojni Tuđman glavni krivac za ovakvo stanje u državi.On je i glavni zaslužni za stvaranje slobodne Hrvatske,pa prema tome je jedini koji je trebao usmjerti razvoj Hrvatskena poštenim odnosima.Sada je ono stanje 200 bogatih familija izostalo je poštenih.Nepoštenje je uzelo previše maha i ne vidim mu kraja.Nažalost od poštenog rada i uz dobro znanje možeš skromno preživeti.Još uvijek u saboru ima dosta onih koji se nisu okušali što znači pljunuti u šaku i zaraditi kunu.Dok se to ne izmjeni neće biti bolje.
Poruka:
pobro, 19.4.2017. 17:47:58

 

 Home