Home
Ima isto tako radnika koji misle upravo suprotno. Matković je prikrio kriminal koji je napravila ekipa predvođena Tomislavom Lekom kao direktorom i Milanom Bandićem kao predsjednikom nadzornog odbora. Korupcijom je kupio vodstvo sindikata, radnočkog viječa i rukovodeče ekipe. Oni sada daju podršku "stručnjaku" Bošku.
Nažalost Matković je samo piun u igri kriminala ali isto to će biti i sljedeći igrać.
Da se želi dobro ZLZ utvrdili bi se kriteriji i javnim natječajem izabrao direktor. Normalno glavni kriterij trebao bi biti program rada. Prema tom programu bi se ocjenjivala uspješnost njegovog rada.
Jedini stavka u Matkovićevom programu bio je putnički terminal. U osam godina potrošio je strašno puno novaca za taj projekt a nije osigurao niti zemljište. Da napravljena je i CAT III uz požar trafostanice koja je napravila štetu veću od milijun €. Krivac je bila viša sila. Ta viša sila postala je jedan od direktora. Natječaj za projektiranje u Boškovoj organizaciji međunarodna je blamaža i sramota. Naštimali su pobjednika a pobjednika se koristio plagijatom.
Poruka:
@Mućke, 10.4.2009. 9:00:52
Boško Matković je jedan od boljih direktora koji su u zadnjih 20 godina obnašali tu dužnost na ZLZ ,AKO NE VJERUJETE PITAJTE ZAPOSLENIKE, KAŽEM NAS KOJI SMO NA ZLZ PROVELI VIŠE VREMENA NEGO SA SVOJIM OBITELJIMA I KOJI SMO DOBRO UPUĆENI OD KUDA PUŠU OVI SADAŠNJI VJETROVI!BILO BI GOSPODI BOLJE DA GRADE MOSTOVE PREMA OTOCIMA A DA ZLZ OSTAVE ONIMA KOJI TU ŽIVE I RADE ZA RAZLIKU OD ONIH KOJI SU TU U PROLAZU A ZNA SE I SA KAKVIM POSLJEDICAMA !
Poruka:
@ZAPOSLENICI ZLZ, 7.4.2009. 15:21:43
Matkovic je "in" do uspostave pravne države. Ako docekamo pravnu državu, Boško bude morao dati puno dogovora. Veliki su mu izgledi da napravi puni krug. Od poderanih gaća do poderanih gaća :-)
Poruka:
@Mućke, 17.10.2008. 10:23:53
Inače onako usput ,Matković je ljigavi muljator. došao je u poderanim gaćama u zagreb dodvoravao se zagrebačkim dečkima ispred zvečke koji su ga upoznali sa sadašnjom suprugom koja je iz bogate familije, arhitektica a kojoj se on odmah uvalio . Inače stekao je znatne poslovne veze dok je bio gastić u Frankfurtu.Okreće se kako vjetar puše "uomo di sete bandiere" rekli bi dalmatinci.i dalje prati njegov rad negdje će grdno pogrešiti,verujem da će popušti kad tad.Strpljen spašen.
Poruka:
@netokracija, 16.10.2008. 22:07:20

 

 Home