Home

SLIČNI TEKSTOVI

MUĆKE ARHIVA

Tagovi

 • DVANULA

  Blogarama - The Blog Directory

  Cro RSS

  21. kolovoza 2007.
  SDP protiv sebe

  Zvijezda prelaznog roka našeg prvenstva, Ljubo Jurčić. Taj ocvali igrač koji u ovoj igri nema niti jedne utakmice, potpisao je za SDP. Svoje nastupe okrunio je sa serijom auto golova. Nakon što je napunio mrežu svoga kluba, ponoseći se ustašama, i uživajući uz nježne stihove Tomsona, u laganom driblingu nadmudrio je Željku Antunović i Tonina Piculu i lagano smjestio loptu u gol iznenađenom golmanu Liniću. Nakon gola, sa sredine igrališta potrčao je kapetan Zoran Milanović, oborio je golgetera Jurčića, ljubio ga i tapšao po daljnjem djelu leđa. Bravo, tako se to radi, zemljače. Kada su se strasti malo smirile, Milanović se okrenuo prema gledateljima i tv kamerama i pokazao im srednji prst, pokazao bi i više da mu gaće nisu bile čvrsto vezane.

  Ljubo Jurčić

  Za to vrijeme, iskusni igrač SDP-a, Milan Bandić uz pomoć gradskih huligana, na tribinama je ponižavao navijeće iz Zagreba. Prijetio im izgonom iz njihovih domova, ako ikad spomenu zakone ili propise RH. On je njihov igrač i imaju navijati za njega. On je zakon.

  Utakmica je završila u regularnom vremenu bez produžetaka. Osim auto golova Jurčića, auto golove svom voljenom klubu dali su i kapetan Milanović i Bandić. Koliko je samo taj mićo auto golova dao?

  Važno je napomenuti da u ovoj utakmici nije bilo druge strane, drugog tima. Unatoč toj činjenici SDP nije uspio prijeći centar.

  Nakon utakmice zamolili smo ljude od struke i gledatelje da prokomentiraju ovaj jedinstven događaj.

  Milorad Pupovac:
  To pokazuje da Jurčić ne poznaje pravo stanje stvari i obnavlja retoriku kakvu je HDZ imao prije 5 – 10 godina. Podsjeća Pupovac Jurčića na 200.000 izbjeglica u Srbiji koje predstavljaju osjetljivu populaciju, a ne bi trebale stvarati problem hrvatskim tvrtkama koje posluju u Srbiji.

  Radimir Čačić smatra kako Jurčićeva izjava nije do kraja prihvatljiva, jer je, kako kaže, srpski kapital u Hrvatskoj dobrodošao, ako nije kriminalnog porijekla.

  Od SDP-ovke Željke Antunović pokušali smo saznati njezino viđenje stvari povodom izjave stranačkog kolege, no ona nam je kazala kako ne zna ništa o Jurčićevim izjavama jer nije čitala novine, a niti namjerava.

  HSP-ov zastupnik Pero Kovačević kazao je kako je Jurčićeva izjava dio SDP-ove demagogije koja prelazi sve razmjere, a u Hrvatskoj ima daleko težih problema o kojima bi se trebalo raspravljati.

  Damir Kajin
  Više ne znam što je lijevo, a što desno, i ne znam kako osuditi ovakvo političko sljepilo – radikalan je Kajin koji je se pita zna li Jurčić da Hrvatska uvozi u Srbiju 350 milijuna dolara, te da je desetak hrvatskih tvrtki preuzelo tržište u Srbiji.

  Đurđa Adlešić
  Čudi me da ovakve izjave daje ekonomist i baš me zanima što Jurčićeva stranka misli o tome – zapitala se Adlešić i dodala kako bi se sada moglo očekivati i obrnuta reakcija sa srpske strane, jer se radi o reciprocitetu.

  HSLS-ovac Zlatko Kramarić smatra kako je Jurčićeva izjava u dubokoj koliziji s ekonomskom logikom i načinom poslovanja.

  Reakcija na grubi nasrtaj SDP-ovog napadača Milana Bandića i skupine huligana na mirne građane u Galjufove ulice, kojm prilikom SDP-ovac izjavljuje da grad ima sve potrebne dozvole.

  Na Bandićem pokušaj driblinga građana javilo se Ministarstva graditeljstva priopćenjem u kojem naglašavaju da je sukladno članku 84. Zakona o gradnji za takve radove potrebno ishoditi konačnu odnosno pravomoćnu građevinsku dozvolu. U slučaju nastavka driblanja građana prema dostavljenoj dokumentaciji, građevinska inspekcija će primijeniti propisane mjere", stoji u priopćenju.

  I šećer na kraju, kapetan momčadi koja je pobjednik posljednjeg prvenstva i apsolutni šampion u postizanju golova samom sebi. Dr. Ivo Sanader.

  Predsjednik Vlade Ivo Sanader, u komentiranju izjave SDP-ova kandidata za premijera Ljube Jurčića o ne ulasku srpskog kapitala u Hrvatsku rekao kako je to "potpuno glavinjanje SDP-a" te da je ta izjava "za anale političke gluposti".

  Toliko u događajima i reakcijama oko našeg SDP-a.

  Kako prvenstvo još nije gotovo, vjerujem da se nešto može promijeniti. Pitanje je dali stručni tim SDP-a ima znanja i volje da učini promjene koje su nužne za napredak stranke. Svakim danom je sve jasnije da od “stručnjaka” neće nikad biti političara, da mladost ne garantira; napredak, svježe ideje i pozitivne promjene, da Bandić nije socijaldemokrata, da ne poštuje pravnu državu, građane koje predstavlja i stranku kojoj pripada.
  Stručni tim treba shvatiti da javnost nije naivna i da neće prihvatiti ljude i programe bez rezultata. Ljudski potencijali SDP-a koji su trebali biti izborni hit, postali su promašaj. Program SDP-a koji je predstavljen trebao je biti i primijenjen i testiran na lokalnoj razini. Možda je program SDP-a, program koji provodi Bandić u Zagrebu? Ako je crno nam se piše.

  Više na Javno i Business.hr

  Tagovi: sdp

  Komentara(0)

  16. kolovoza 2007.
  Konflikt grada Velike Gorice i Hrvatskih cesta

  Ispod nadvožnjaka ima i malo ceste

  Jesu li izvoditelji radova izabrani natječajem?

  Građani Velike Gorice svakodnevno trpe nesnosne gužve zbog prometa koji prolazi kroz sam centar grada. Jedno od rješenje za rasterećenje prometa, dionica autoceste Zagreb – Sisak do Velike Gorice trebala je biti dovršena do lipnju ove godine. Dionica nije dovršena, produžen je rok do listopada ali po svemu sudeći niti do tog rok dionica neće biti puštena u promet. Djelomično su dovršena dva nadvožnjaka od kojih je jedan pušten u promet i to onaj koji spaja ulicu Slavka kolara sa cestom za Pokupsko. Kod izgrađenih nadvožnjaka nije predviđena mogućnost izgradnje još jednog kolosjeka pruge Zagreb – Sisak a koji bi se trebao graditi u budućnosti. Uz navedeno, legalnost čvorišta na autocesti Velika Gorica jug upitna je zbog gradnje uz načelnu građevinsku dozvolu, a nakon toga je došla i presuda Upravnog suda prema kojoj se mora platiti pet milijuna kuna kazne, tvrdi gradonačelnik Picula.

  Nadvožnjak koji spaja ulicu slavka kolara sa cestom za Pokupsko

  Za to čvorište upravni sud dosudio kaznu

  Drugo rješenja rasterećenja prometa je istočna obilaznica. U rujnu bi trebala početi gradnja te obilaznice od Velike Gorice preko spoja na čvor Kosnicu i odvojkom za Zračnu luku do Domovinskog mosta. U tijeku je izrada lokacijskih, a nakon toga i građevinskih dozvola.

  Nažalost, i sa istočnom obilaznicom ima problema od sukoba interesa, obilaznicu projektira žena direktora HC-a , do lošeg i skupog projekta koji diže cestu na mjestima do visine od 2,5 metara te problematične buduće trase za tramvajsku prugu.

  Dakle od smanjenja gužvi ništa, kaos na goričkim cestama i projektima HC-a se nastavlja u nedogled.

  Više pročitajte na Businnes.hr

  Tagovi: Gorica

  Ne mogu razumjeti zašto su dva nadvožnjaka toliko blizu jedan drugom.

  Anonimac, 17.8.2007. 13:20:00

  Komentara(1)

  14. kolovoza 2007.
  Vukelić nesposoban u Brodosplitu, lažov u KIM-u

  Pljačke, laži, palež hrvatska su svakodnevnica. Ne, nisu to rubrike crnih kronika nego stil ponašanja onih koji su od naroda dobili mandat da upravljaju imovinom države. Od početka devedesetih godina sustavno i sve drskije se pljačka hrvatska imovina preko Hrvatskog fonda za privatizaciju. Državna revizija u svom izvješću saboru utvrdila je nepravilnosti. Sabor i Državno odvjetništvo nisu poduzeli ništa.

  Branko Vukelić

  U akciji Maestro uhićena je organizirana skupina koja je temeljem svojih ovlasti pljačkala hrvatsku imovinu. U samoj akciji, vrh odgovornih iz Upravnog odbora neopravdano je izostavljen iz istrage. Istraga je tajna kako bi se od javnosti sakrila istina u poslovanju u fondu?

  Premjer, kod izbijanja afere HFP-a obećao je sređivanje stanja u fondu. Umjesto sređivanja stanja nova afera, KIM. U toj aferi sa starim akterima, Upravni odbor i Predsjednik fonda, prodaju KIM po provjereno štetnom modelu iz '90. Sve ove “igre” provode se pod patronatom vlade, metodama laži i drskosti. Bez imalo morala i odgovornosti.

  U aferu KIM ponovno je uključen ministar Vukelić. Svojim utjecajem u Upravnom odboru HFP-a omogućio je kriminalnu privatizaciju u KIM-u. Javnost je uvjeravao da su takve optužbe neistinite. Ispostavilo se da laže. Vukelić je prisustvovao sastanku kada se odlučivalo o KIM-u. To su Globusu potvrdili sindikalni povjerenik KIM-a Zvonko Čović i predsjednik radničkog vijeća KIM-a Dubravko Desović.

  Vukelić je na tom sastanku pokušavao uvjeriti sindikalce da je upravo Šimićev Chemoderm najbolji kupac. Damir Polančec držao se neutralan, te je na kraju najavio kako će od sva tri ponuđača tražiti dopunu ponuda. No, Danube Food odbio je dopuniti ponudu ustvrdivši kako je njihova prva ponuda dovoljno dobra, a Šimićev Chemoderm ponudu nije dopunio nego posve izmijenio početnu ponudu, što je protivno Pravilniku o prodaji dionica i udjela u trgovačkim društvima. No, to nikome u HFP-u, kojega je inače premijer Sanader obećao "zamrznuti" odmah po uhićenjima njegova tri dopredsjednika, nije predstavljalo problem.

  Iz navedenoga proizlaze da je ministar Vukelić:

 • nestručan (Brodosplit)
 • lažljivac i prevarant (KIM)
 • Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju:

 • nesposoban (bezuspješno pokušava prodati KIM sedam puta)
 • nemoralan (zbog osobnih interese pogoduju određenim grupacijama)
 • nestručni (ne poštuju zakone i procedure)
 • Što sada učiniti?

  Normalna reakcija na ovakve pojave bila bi:

 • ostavka ministra Vukelića zbog laži i pokušaja prijevare
 • ostavka Upravnog odbora HFP
 • Istraga državnog odvjetništva
 • Isprika premjera i vlade za učinjenu štetu i nemoralno ponašanje članova njihove vlade, poduzimanje hitnih mjera u rješavanju problema nastalih iskrivljenim ponašanjem a sa ciljem sprečavanja većih šteta.
 • Dosadašnja praksa je pokazala da se to neće dogoditi. Iskrivljeno ponašanje vladinih dužnosnika, je ustaljen način poslovanja ove vlade.

  Što sada?

  Predsjednik RH mora se jasno odrediti prema ovakvom načinu vladavine i temeljem svojih ovlasti poduzeti mjere. Isti taj predsjednik dao je podršku i svojevrsnu zaštitu ministrima iz UO fonda. Ako im je onda vjerovao, novi dokazi potvrđuju da je bio u krivu. Vrijeme je da pogrešku ispravi.

  Ako se u teoriji smatra da je oporba korektor vlasti, onda je vrijeme da oni preuzmu stvar u svoje ruke. Da prisile vladajuće da poštuju narod koji predstavljaju. Ne zaboravimo da je vlast dobra koliko joj dobra oporba. U dosadašnjim akcijama sprečavanja vladajućih nepravilnosti oporba je izgubila sve bitke. Pokrenuli su određene akcije došli do pola puta i odustali (izglasavanje nepovjerenja Vukeliću i UO HFP). Takvim načinom vladajućima su pokazali da nisu dorasli njihovom kriminalu. Vladajući su to protumačili kao, idemo dalje. I oni idu.

  Osim oporbe, sindikati također moraju poduzeti akcije za sprečavanje ovakvog načina poslovanja. Ne mogu sindikalne vođe mirno sjediti i gledati kako neki tipovi sedam puta namještaju natječaje za prodaju neke firme. U svem tom vremenu ta ista firma tone sve dublje i njen opstanak postaje upitan. Upitna su radna mjesta.

  Branitelji također imaju obavezu izjasniti se o kriminalu koji cvijeta. Temeljem ovakve vladavine postavlja se pitanje, za što se ratovalo i ginulo? Da bi vukelići i polanćeci čitavu državu obmanjivali i pljačkali?

  Ako se vladajućim ne pruži odgovarajući otpor, ne očekuje nas previše svijetla budućnost. Na izborima imamo dvije mogućnosti:

 • nastavak HDZ-ove vlasti koja koristeći svoje demokratske izborne metode, provjerene u na stranačkim izborima u lisinskom, lako može ostati na vlasti
 • promjenu HDZ-a i dolaska nekog ili nekih iz sadašnje oporbe
 • Dakle imamo izbor između pokvarenih i nesposobnih. Što odabrati? Azil u Sloveniji?

  Tagovi: HFP

  Komentara(0)

  9. kolovoza 2007.
  Tajna demokracija

  Lijepa nam je Hrvatska. Doline, planine, rijeke, more i starine. Sve to imamo i zbog toga smo u svijetu poznati i rado posjećeni. Ljudi iz bliže i dalje okolice, svoje najdraže dane, dane odmora, koriste da bi došli vidjeli i uživali u svim tim ljepotama. Prema nekim podacima, ovogodišnja turistička žetva bit će rekordna.

  Bogata nam je Hrvatska i sa poviješću, bila je iskorištavana, tlačena i ponižavana. Za nju se ratovalo, krvavilo, ginulo, plakalo i smijalo. Imali smo neprijatelje unutar i izvan granica. No, sve to smo udruženim snagama riješili. Sada nam Ustav jamći jedinstvenu i nedje­ljivu demokratsku i socijalna država. U kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih držav­ljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučiva­njem.

  Kako je to u ustavu lijepo sročeno, još uvijek kada to čitam oči mi se lagano ovlaže. Osjećam se se ugodno, blaženo. No sve što je dobro kratko traje. Ne znam, dali je to sreća ili nesreća, ali živimo u vremenu kada se do informacija brzo dolazi. E te informacije!

  Pojačan je promet na našim cestama i autocestama. Neopravdano se povećao i broj prometnih nezgoda sa povrijeđenim i poginulim. Tek polovicom sezone MUP se uspio organizirati i djelovati preventivno. Odgovornih nema..

  Ljeto je, suša. Dalmacija gori. Vatrogasci, građani i turisti gase. Gasitelji se organiziraju uglavnom sami, službe za to odgovorne ne vjeruju da nešto gori. Za njih nije istina ono što je istina, već zna se istina. Odgovornih nema.

  Slavonija također gori. Gore usjevi od suše. Kod posljednja suše u Slavoniji 2003. godine utvrđeno je da se mora izgraditi sustav navodnjavanja. Prošle su četiri godine, ponavlja se suša sa većim posljedicama. Navodnjavanje nije izgrađeno. Odgovornih nema.

  Na Kornatima ugibaju ovce zbog nestašice vode. Voda se počela dostavljati kasno. Odgovornih nema.

  U Karlovcu je HFP prodao KIM na nepropisan i štetan način. Odgovornih nema.

  U Zagrebu Upravni odbor HFP ne želi građanima i saborskim zastupnicima (Škare-Ožbolt i Lesar) dati informacije o privatizaciji hotelskih kompleksa Sunčani Hvar i Srebreno. Odgovornih nema.

  Ministarstva financija ne želi Transparency Internationalu dati podatke o financiranju stranaka. Prema prijašnjim istraživanjima građani smatraju političke stranke među najkorumpiranijim te su podaci o financiranju političkih stranaka važni za javnost. Pored toga izborna je godina i javnost treba znati izvore financiranja kampanji. Odgovornih nema.

  Ovih nekoliko primjera iz hrvatske sadašnjosti u suprotnosti su sa natpisima iz uvoda. Ako sam dobro razumio odredbe ustava, vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.

  Dali je naša vlast takva. Iz naroda je, ali pripada li narodu?

  Vlast je narod izabrao da u njegovo ime upravlja državom. Vlast je najamna radna snaga koja za narod obavlja točno utvrđene poslove. Dakle narod je iznad te vlasti. Od kuda sada pravo tim najamnicima da ne odgovaraju za svoj loš rad, da ne daju odgovore na postavljena pitanja, da nešto proglašavaju tajnom? Da se služe neistinom i da donose odluke u svoje ime?

  Ne može vlast kupovati kanadere, graditi aerodrome, mostove i ceste kada se to njoj prohtije. Ne može dijeliti obećanja koja ne ispunjava. Ne smije dijeliti novce i skidati poreze prema svom osobnom nahođenju i potrebama. U tajnosti zaduživati državu, prodavati državu imovinu. Vlas je prvenstveno dužna raditi u interesu naroda.

  Postoje moralne norme, zakoni i procedure koje treba poštivati. Temeljem tih normi, zakona i procedura proizlaze i obaveze i odgovornosti. Obaveze se odnose na gospodarenje šumama, navodnjavanje polja, napajanje ovaca, kontrolu na cestama, transparentnost u financiranju, dostupnost informacija i tako dalje.

  Narodu ne treba Zakon o pravu na pristup informacijama. To pravo je prirodno i treba kazniti svakoga tko to pravo uskraćuje. Narodu ne treba Zakon o tajnosti podataka u državi koja je od narodna. Podaci o porezu i poslovanju trebali bi biti ponos svakog uspješnog subjekta. Bez takvih podataka ne može se na burzu. Političke stranke, barem neke, ne žele pokazati koliko su uspješne?

  Sada kada ovo sve čitam, nešto nije uredu. Negdje je greška. Ustav i praksa nisu usklađeni. Prema ustavu vlast je narodna, u praksi narod je od vlasti.

  Ništa, predlažem vlasti da izmjeni Ustav na načina da narod bira vlast a nakon izbora da taj narod vjerno služi toj vlasti. Prijedlog izmjene ne treba ići u sabor, vlast ionako ne drži do mišljenje zastupnika. Pravno sa prijedlogom ne bi trebalo biti problema jer pravna država ne funkcionira. Vlast ne želi uspostaviti pravnu državu reformom pravosuđa i suzbijanjem korupcije jer onda ne bi mogla vladati kako vlada.

  Nadam se da vlast neće zaboraviti zaliti oporbene fikuse, suša je.

  I tako sam iz blaženog stanja izazvanoga ponosom na lijepu i dragu domovinu upao u tešku depresiju izazvanu pregledom informacija. Ipak ne mogu reći da mi je loše, kako bi mi bilo da sam ovca na Kornatima.

  Tagovi:

  Komentara(0)


  ARHIVA

 • Partijska diktatura
 • *Komentara(0)
 • Prokletstvo političara, imam a nemam
 • *Komentara(0)
 • Velika Gorica, prometna provincija
 • *Komentara(0)
 • Koliko su blogeri anonimni na mreži?
 • *Komentara(0)
 • Hrvatska vlast provodi diskriminaciju
 • *Komentara(0)
 • Bandićev udar na pravni sistem
 • *Komentara(0)
 • Moral, nadzor, kontrola, kriminal
 • *Komentara(0)
 • Hrvatska i Zagreb na mafijaškoj ruti
 • *Komentara(0)
 • Koliko vrijede političke stranke?
 • *Komentara(3)
 • Koga bi rado vidjeli za predsjednika RH?
 • *Komentara(1)
 • Cenzura pravne države
 • *Komentara(0)
 • Inflacija oko 7%, dug 34,9 milijardi eura
 • *Komentara(0)
 • Kume, pošto zastupnik?
 • *Komentara(0)
 • Crna kronika iz “Bijele knjige”
 • *Komentara(0)
 • Europo pomozi i ne daj da te lažu
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • I palice biraju gradonačelnike
 • *Komentara(0)
 • Nagibni SDP ostao bez Zagreba
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Bandić naredio “obradu” Rađenovića?
 • *Komentara(0)
 • Imam plan kako da oživim san
 • *Komentara(1)
 • Putovanje iz Balkana u Europu
 • *Komentara(0)
 • Pet izgubljenih godina, a tek na početku
 • *Komentara(0)
 • Sve je to od lošeg kokaina
 • *Komentara(0)
 • Danas sam se osjećao dobro
 • *Komentara(0)
 • Alergija nam uljeće, kih, šmrc
 • *Komentara(0)
  *Komentara(2)
 • Kuda ide Hrvatska?
 • *Komentara(3)
 • Evolucija ili revolucija?
 • *Komentara(10)
 • Vladine probavne smetnje
 • *Komentara(0)
 • Zastupnici ili fekalisti?
 • *Komentara(0)
  *Komentara(3)
 • Kukavičje gnijezdo
 • *Komentara(2)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Hrvatsko nebo strave
 • *Komentara(2)
  *Komentara(0)
 • Balvani na autocestama
 • *Komentara(0)
 • Hrvatska kao kazalište
 • *Komentara(0)
 • Kaznena prijava protiv Slobodana Ljubičića
 • *Komentara(0)
 • Fašnik u Velikoj Gorici
 • *Komentara(0)
  *Komentara(2)
 • Hrvatska u krizi, SDP-ovci u sjeni
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Tramvajem u propast
 • *Komentara(0)
 • Otvoreno pismo Zagrebačkom holdingu
 • *Komentara(0)
 • Kapetan Ivo i njegovi (ne)časnici
 • *Komentara(0)
 • EU ne želi Sanaderovu banana državu
 • *Komentara(0)
 • Imaju li suci obraz?
 • *Komentara(0)
  *Komentara(1)
  *Komentara(0)
 • Policija zaboravila da je odustala
 • *Komentara(1)
 • Znanje i poštenje
 • *Komentara(1)
 • Jad i bijeda Hrvatske vanjske politike
 • *Komentara(0)
 • Bonovi kao sredstvo plaćanja, zabranjeni
 • *Komentara(0)
  *Komentara(1)
 • Bandiću Hrvatska ima Ustav i zakone
 • *Komentara(0)
 • Kriminal u gruntovnici
 • *Komentara(0)
  *Komentara(3)
 • Pregovori za vladu i korupcija
 • *Komentara(3)
 • Sukob interesa, što je to?
 • *Komentara(0)
 • Prvenstvo Istočne Europe u lažima, HDZ vodi
 • *Komentara(4)
  *Komentara(0)
  *Komentara(1)
 • HRT – hadezeova radiotelevizija
 • *Komentara(0)
 • Sanader plitak i tašt
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Dovršena autocesta Zagreb – Sisak?
 • *Komentara(0)
 • Pravna država po Sanaderu
 • *Komentara(0)
  *Komentara(1)
 • Sanader mostom do financijskog sloma
 • *Komentara(2)
  *Komentara(2)
 • Policijska država
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Mučke na Bandićev način
 • *Komentara(0)
 • Hrvatska ostala bez 100 milijuna eura
 • *Komentara(0)
 • Bajić odgovoran za Hašku sramotu
 • *Komentara(0)
 • Lijep, pametan i žedan
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • HSP ostao bez Tadića i Rožića
 • *Komentara(0)
 • HDZ-ov Maestro udarac u prazno
 • *Komentara(1)
  *Komentara(0)
 • Damski lov na divlje svinje
 • *Komentara(0)
 • Spriječimo ih da nas kradu!
 • *Komentara(0)
 • Spaljena odgovornost
 • *Komentara(0)
 • SDP ruši kineski zid
 • *Komentara(0)
 • SDP protiv sebe
 • *Komentara(0)
  *Komentara(1)
  *Komentara(0)
 • Tajna demokracija
 • *Komentara(0)
 • Nesposobni i pokvareni
 • *Komentara(0)
 • Lovište ŠOLTA stradalo u požaru
 • *Komentara(0)
  *Komentara(0)
 • Nadzorni odbori, licencirana neodgovornost
 • *Komentara(0)
 • Zastupnici izglasajte nepovjerenje sebi
 • *Komentara(0)
 • Softverska prijevara u HFP
 • *Komentara(0)
 • Izvanredno stanje u RH
 • *Komentara(0)
 • Hrvatska u ratu?
 • *Komentara(0)
 • Standardi SDP-a
 • *Komentara(0)
 • Drska prijevara
 • *Komentara(2)
 • Jamstvena kartica HDZ-a
 • *Komentara(0)
 • Korupcija razara pravosuđe i zdravstvo
 • *Komentara(0)
  *Komentara(1)
 • Slaba karika SDP-a
 • *Komentara(0)
 • Banka sa dugim prstima
 • *Komentara(0)
 • Tko je ukrao autocestu?
 • *Komentara(0)
 • Most koji spaja Zagreb sa ničim
 • *Komentara(0)
 • Kad hormoni polude
 • *Komentara(0)
 • Praznik rada, graha i kobasica
 • *Komentara(0)
 • Redizajn istine
 • *Komentara(0)
 • EU šamar
 • *Komentara(0)
 • Jednoumlje, višeumlje = lijepa naša
 • *Komentara(1)
 • Tržišna ekonomija ili korupcija?
 • *Komentara(2)
 • Voda za trovanje?
 • *Komentara(0)
 • Peti zagrebački kapitalni projekt
 • *Komentara(0)
 • Pranje novca
 • *Komentara(0)
 • Pranje novca II
 • *Komentara(0)
 • Bandićevi gaditelji
 • *Komentara(2)
 • Špijunsko poduzetništvo
 • *Komentara(2)
 • Izbori ili noćna mora?
 • *Komentara(0)
 • Montirani sudski postupak
 • *Komentara(0)
 • Osveta u ime Republike Hrvatske
 • *Komentara(0)
 • Zračna luka u slici i neprilici
 • *Komentara(0)
 • Osnovan Klub branitelja Zračne luke Zagreb
 • *Komentara(0)
 • Inicijativa za osnivanje kluba branitelja
 • *Komentara(0)